+31 6 13 14 18 19

Inloggen

Op hoogte verstelbare kantoor bureaus

Bedrijven kiezen vaker voor een op hoogte verstelbaar kantoor bureau .

De laatste jaren kiezen bedrijven steeds vaker voor een op hoogte elektrisch verstelbaar kantoor bureau , zit sta bureau of een met de hand een op hoogte verstelbaar bureau met slinger voor op kantoor. Dit zijn kantoor bureaus die de werknemer kan instellen op zijn gewenste hoogte, waardoor het mogelijk is om zittend of staand te werken, zodat werken achter de bureaus prettig word.

Het kleine nadeel van deze op hoogte verstelbare bureaus is dat het net als het standaard vaste bureau toch ook statisch is. Jouw bureau op kantoor wat voor jou is ingesteld is, wil niet zeggen dat een collega van jou er ook makkelijk en gezond mee kan werken, maar gelukkig is instellen van deze op hoogte verstelbare bureaus niet zo moeilijk.

Vaste kantoor bureaus worden bijna niet meer verkocht

In bureaus is er veel veranderd de afgelopen jaren, de standaard vaste bureaus uit de jaren 70 80 en 90 jaren worden bijna niet meer verkocht. Kantoor bureaus met grote afmetingen en ladeblokken zijn uit. De bureaus waar ieder achter kan werken zonder instelling worden bijna niet meer gebruikt.