+31 6 13 14 18 19

Inloggen

Uw vakkundig projectinrichter met advies op maat

Wij zijn TEQ Projects projectinrichter in Rotterdam. Wij zijn vakbekwaam in projectinrichting waaronder het verwerken van hoge kwaliteit slijtvaste projectvloeren en leverancier van sfeervolle moderne kantoormeubelen .

Klanten kunnen bij ons terecht voor projectinrichting.

Ook voor de projectinrichting van verzorgingshuizen, hotels en vakantieparken kunt je bij ons terecht.

Kom ons team versterken!

Kijk dan direct naar onze vacatures voor meer informatie.

Al 25 jaar passie voor projectinrichting

TEQ Projects is ontstaan door Peter die al meer dan 25 jaar een bekende naam is in kantoorinrichting. Ooit begonnen als account manager bij diverse grote bedrijven in projectinrichting, en door jarenlange kennis en ervaring de uitdaging aangegaan en TEQ Projects gestart.

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Door diversiteit en door jarenlange ervaring, hebben wij veel expertise. Wij zien uitdagingen i.p.v. onmogelijkheden.

Na jaren hard werken is TEQ Project van kleine projectinrichter in Rotterdam inmiddels uitgegroeid naar één van de grootste specialisten van projectinrichting in Zuid-Holland.

Maak kennis met projectinrichter Peter

Door diversieteit en jarenlange ervaring, heeft Peter veel expertise. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt of egaliseren van ondervloeren, door deskundigheid weet hij het antwoord voor uw project.

Projectvloeren van hoog kwaliteitsniveau

TEQ Projects is deskundig van het verwerken van diverse projectvloeren . Of het nu gaat om tapijttegels, linoleum, pvc vloeren, gietvloeren, of egaliseren van ondervloeren. Wij kunnen dit verzorgen op hoog kwaliteitsniveau.

Meubels ISO-14001 gecertificeerd

Projectinrichting doen wij met door ons geselecteerde meubelfabrikanten en door eigen import vanuit Italie en Litouwen. Alle kwaliteit projectmeubelen zijn ISO-14001 gecertificeerd .

Licentiehouder en erkend dealer van topmerken

TEQ Projects is erkend dealer en licentiehouder van diverse topmerken projectvloeren (Forbo, Interface, Desso Tarket en Leoxx) en kantoormeubelen (Narbutas modellen: Eva, Wind, Diva, Aura, Moon, North Cape, Verso)

Onze projecten

Onze projecten zijn met name gericht op kantoren, scholen, verzorgingshuizen, hotels en vakantieparken. Laat je inspireren door onze succesvolle projecten in projectinrichting .

Wat onze klanten over ons zeggen overtuigt u waarschijnlijk meer...

Klanten waarderen ons met een 8,8 van de 10

Onze referenties

Wat onze klanten over ons zeggen overtuigt u waarschijnlijk meer...

Wilt u advies van onze projectinrichter op locatie?

Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en krijg advies op maat.

Onze projectinrichter komt graag langs voor meer advies en inspiratie!