+31 6 13 14 18 19

Inloggen

Tapijttegels of modulair tapijt voor de zakelijke markt

Tapijttegels of modulair tapijt wordt veel toegepast in de zakelijke markt . Waar vroeger in de kantoren kamerbreed tapijt werd gestoffeerd, wordt er nu tapijttegels gelegd. De grootste voordelen van tapijtegels is het makkelijk installeren, inhuizen, minder snijverlies en makkelijk vervangbaar .

Tapijttegels in vele uitstralingen

Waar de tapijtegels vroeger een praktische uitstralingen hadden. Tegenwoordig zijn tegels in vele uitstralingen, van design tot de standaard boucl├ę tegel. Door verbeterde snij/stans technieken zie je niet meer dat het tegels zijn na de installatie.

Vormen en maten

Ook door de nieuwe snij en stans technieken kunnen tegels in andere maten en vormen gemaakt worden. Dat geeft verschillende leg mogelijkheden met tapijttegels, en geeft een vloer een andere dimensie. Waar vroeger om en om werden gelegd, zie je nu dat het een richting, halfsteens of wild verband gelegd kan worden.

Tapijttegels worden niet verlijmd

Tapijttegels worden niet verlijmd zoals kamerbreed tapijt. Maar verlijmd met een pick-up lijm. Zodat de tapijttegel makkelijk vervangen kan worden en geen beschadiging geeft aan de ondervloer.

Onderhoud Tapijttegels

Door goed onderhoud en periodiek onderhoud heeft invloed op de levensduur van de tapijttegel. De meest voorkomende vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. De producten die wij toepassen met onderhoud s chemicali├źn vrij en is duurzaam.

Wij werken samen met de meest toonaangevende fabrikanten van tapijttegels!

Tapijttegels van hoge kwaliteit. #

forbo-tapijttegels-tessera-barcode-301

Tapijttegel Forbo Tessera

Professioneel en deskundig in tapijttegels

TEQ Projects projectinrichter in Rotterdam heeft veel ervaring in het verwerken in tapijttegels.

Wij hebben onze eigen geselecteerde fabrikanten die deze tapijttegels in hun collectie hebben, waaronder: Forbo, Gerflor en Tarkett.