+31 6 13 14 18 19

Inloggen

Wie wij zijn?

Wij zijn TEQ Projects, wij hebben het grootste assortiment betaalbare kantoormeubelen en projectvloeren van hoge kwaliteit in Zuid-Holland. Onze specialisten in projectinrichting vertellen u er graag meer over!

Experts in Projectinrichting

Wij zijn TEQ Projects, specialisten in projectinrichting en leverancier/groothandel van kantoormeubelen. U kunt bij ons terecht voor het inrichten en stofferen van kantoren, scholen, verzorgingshuizen, hotels en vakantieparken.

Eigen import kantoormeubilair

Projectinrichting doen wij met door ons geselecteerde meubelfabrikanten en door eigen import vanuit Italië en Litouwen. Alle kwaliteit kantoormeubilair zijn ISO-14001 gecertificeerd.

Specialistische kennis

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Door diversiteit en door jarenlange ervaring, hebben wij veel expertise. Wij zien uitdagingen i.p.v. onmogelijkheden.

Deskundig in vloeren

Wij zijn ook deskundig van het verwerken van diverse projectvloeren. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, tapijttegels, linoleum, pvc vloeren, rubbervloeren, gietvloeren, of egaliseren van ondervloeren. Wij kunnen dit verzorgen op hoog kwaliteitsniveau.

Historie

TEQ Projects is ontstaan door Peter die al meer dan 25 jaar een bekende naam is in kantoorinrichting. Ooit begonnen als account manager bij diverse grote bedrijven in projectinrichting, en door jarenlange kennis en ervaring de uitdaging aangegaan en TEQ Projects gestart.

Na jaren hard werken is TEQ Project van kleine projectinrichter in Rotterdam inmiddels uitgegroeid naar één van de grootste specialisten van projectinrichting in Zuid-Holland.

TEQ Projects, expert in projectvloeren, kantoormeubelen, projectverlichting en raambekleding.

Ons Team

Peter

Door diversieteit en jarenlange ervaring, heeft Peter veel expertise. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt of egaliseren van ondervloeren, door deskundigheid weet hij het antwoord voor uw project.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten zijn met name gericht op kantoren, scholen, verzorgingshuizen, hotels en vakantieparken.

Klanten geven TEQ Projects een 8,8 van de 10